Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja viestinnän luottamuksellisuus ovat meille tärkeitä asioita

Miksi käsittelemme henkilötietoja?

Käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme hallinnoida asiakassuhteita.Tietojen käsittely on tarpeen esimerkiksi laskutusta ja markkinointia varten.
Erilaisissa palveluissa edellytetään erilaisten tietojen antamista. Antamillasi tiedoilla voidaan yksilöidä ja parantaa palvelua juuri sinulle sopivaksi.  

Huolehdimme asiakkaidemme yksityisyyden suojaamisesta

Tietosi ovat turvassa meillä. Käytämme asianmukaisia suojauskeinoja, ja koko henkilöstöämme koskee vaitiolositoumus. Tietojasi käsitellään pääasiassa muodossa, josta ulkopuolinen ei pysty tunnistamaan sinua yksilönä.

Kauanko säilytämme tietoja?

Asiakastietojasi käsittelemme niin kauan, kun asiakkuussuhteesi jatkuu. Käsittelemme asiakkaitamme koskevia tietoja niin pitkään kuin se on tarpeellista sovittujen asioiden toteuttamiseksi.

Sinulla on oikeus pyytää sellaisten tietojen poistamista, joiden käsittely ei ole enää tarpeen. Teemme parhaamme poistaaksemme tällaiset tiedot automaattisesti, mutta jos syystä tai toisesta havaitset meidän käsittelevän vanhentuneita tai tarpeettomia tietojasi, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Kiitos.